Welkom bij BKD Arnhem


Bedrijven Kontakt Dagen, in een nieuwe jas op een nieuwe locatie. Gelredome is de locatie voor 2015 !

Historie:
In 1984 waren de eerste bedrijven kontakt dagen in de Rijnhal, dit concept is uitgegroeid tot een begrip in de regio onder de noemer "BKD". In maart 2014 was het dertige jarige jubileum, een unicum voor een dergelijke beurs. Het is met zekerheid te stellen dat iedere Arnhemse ondernemer hier geweest is, als standhouder of als bezoeker.

Toekomst:
Min of meer noodgedwongen (Rijnhal krijgt andere bestemming) gaat deze beurs naar een andere locatie, Het Gelredome. De locatie ligt weliswaar slechts 500 meter van de Rijnhal, het verschil is aanzienlijk. Hèt moment om de beurs te vernieuwen en te verbeteren, er zijn al veel ideeen hierover. Als organsitor staan wij echter open voor alle ideen vanuit de markt, daarom vragen wij ook om alle ideen met ons te bespreken. info@bkd-arnhem - 026-4455778. 

Deelnemen:
Naast de sponsoren van de verkiezing Arnhemse Ondernemer van het Jaar (Wegener Media & Rabobank) zijn wij op zoek naar een hoofdsponsor die zijn naam aan de beurs wil verbinden. Mocht u er nu al zeker van zijn deel te willen aan de beurs neem dan contact met ons op, wij kunnen dan de opmaak van de plattegrond aanpassen aan uw wens. 

Laatste tweets
Organisatie